Een zee aan mogelijkheden
Zie jij de kansen?
Het is de toon...
Wat heb jij voor noten op je zang?
Dat smaakt naar meer!
Neem jij de proef op de som?
In geuren en kleuren!
Heb jij er een neus voor?
Zo vrij als een...
Neem jij die ruimte?

BLOG

  • Sprookjesland

Je bent verantwoordelijk voor je eigen vitaliteit dus is het belangrijk om ook het opladen van je menselijke batterij te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. Een dagje sauna kan mij doorgaans een echte boost geven. Doorgaans wel….

De energie werd echter al op de proef gesteld bij het oprijden van het parkeerterrein. Rondrijdend en zoekend naar een parkeerplek waande ik mij verzeild bij een groots evenement. Eenmaal binnen raakte ik in verwarring. Dranghekken, zigzagpaden en drommen schuifelende mensen. Onderweg ontbrak nog net het bordje ‘vanaf hier, drie kwartier’. De Efteling? En na 30 minuten kom je er dan achter dat het net zo is als bij Albert Heijn, áltijd sta je bij de verkeerde kassa. Maaaaar, ik laat me niet van de wijs brengen. Ík kom voor mijn rust!

Lees Meer

OVER

Waar staat Visie & Blik voor?

mvb2013 09 27 0033

Bert Arons

Blik-opener

geboorte.groen.1

Geboorte

Ontwikkeling

paraplu.5

Paraplu

Blikvanger

recept 5

Recept

Ingrediënten

Bert Arons

Op de website van mijn andere bedrijf, Couleur-Locale, schrijf ik dat ik een visionair en een strateeg ben. Kwaliteiten die meer tot hun recht zullen komen bij Visie & Blik. Ik heb er feeling voor om ook te horen wat niet wordt gezegd. Ik kies de juiste woorden,  denk in beelden en ik kan die beelden in mijn gesprekken tot leven te brengen.

De afgelopen 10 jaar als ondernemer hebben mijn creativiteit alleen maar aangewakkerd. Geen plafond hebben, op je gezicht gaan, leren van je fouten. Je successen vieren én erop relecteren. Het resultaat? Focus, prestaties en plezier! 

Ik begeleid al jaren ZZP'ers en organisaties met een omvang van 5 tot 60 werknemers (non-profit en profit) als het gaat om visieontwikkeling, focus, strategie en conceptueel denken. ZZP'ers die met een doos vraagtekens en vol onzekerheid binnenkomen en met een big smile opgelucht na een of twee dagdelen vertrekken en hun eigen doorstart vormgeven. Bedrijven die keihard werken, maar zich laten opslokken door de geest van de dag, inmiddels ad hoc werken die door mijn vraagstelling, visualisaties en confrontaties komen tot focus en een gedeelde visie. 

Ik krijg met regelmaat de prachtige feedback dat ik "iets doe waardoor de ogen open gaan en zaken in een heel ander daglicht komen te staan". Als klaar is wat klaar moet zijn, zegt de klant "jij hebt me precies de vragen gesteld die ik nodig had". Ik fungeer voornamelijk als blik-opener. De ander écht zien, daar ligt voor mij de kern. Mijn slogan is dan ook niet voor niets, 'kijken door de ogen van de ander'.

DIENSTEN

Vanuit onze rol als blik-opener bieden wij diverse mogelijkheden.

 

CONTACT

Bert Arons

blik-opener

+31 624 565 650

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2391 BE Hazerswoude Dorp

Oude Gemeneweg 35