Een zee aan mogelijkheden
Zie jij de kansen?
Het is de toon...
Wat heb jij voor noten op je zang?
Dat smaakt naar meer!
Neem jij de proef op de som?
In geuren en kleuren!
Heb jij er een neus voor?
Zo vrij als een...
Neem jij die ruimte?

BLOG

  • Sprookjesland

Je bent verantwoordelijk voor je eigen vitaliteit dus is het belangrijk om ook het opladen van je menselijke batterij te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. Een dagje sauna kan mij doorgaans een echte boost geven. Doorgaans wel….

De energie werd echter al op de proef gesteld bij het oprijden van het parkeerterrein. Rondrijdend en zoekend naar een parkeerplek waande ik mij verzeild bij een groots evenement. Eenmaal binnen raakte ik in verwarring. Dranghekken, zigzagpaden en drommen schuifelende mensen. Onderweg ontbrak nog net het bordje ‘vanaf hier, drie kwartier’. De Efteling? En na 30 minuten kom je er dan achter dat het net zo is als bij Albert Heijn, áltijd sta je bij de verkeerde kassa. Maaaaar, ik laat me niet van de wijs brengen. Ík kom voor mijn rust!

Lees Meer

OVER

Waar staat Visie & Blik voor?

mvb2013 09 27 0033

Bert Arons

Blik-opener

geboorte.groen.1

Geboorte

Ontwikkeling

paraplu.5

Paraplu

Blikvanger

recept 5

Recept

Ingrediënten

Geboorte

De oorsprong van Visie & Blik is gelegen in de Spectrum Energiemetingen® die wij uitvoeren bij Couleur-Locale. Een bedrijf met een focus op de meetbaarheid en beïnvloedbaarheid van energie van individuen, teams en organisaties.

Onderwerpen die wij vaak meten, zijn: 'visie', 'strategie', 'focus', 'acquisitie', 'netwerken', 'financiële situatie' en 'mijn toekomst (werk)'. De meetresultaten wijzen regelmatig uit dat de oorzaken van energieverlies zich kenmerken door: een onvoldoende stevige basis, inhoudelijke vraagtekens en onzekerheid, onvoldoende grenzen stellen, onvoldoende de eigen verantwoordelijkheid nemen, een gebrek aan zelfvertrouwen en vastzitten in denkpatronen. Vaak met onrust en stress tot gevolg.

Couleur-Locale richt zich hoofdzakelijk op de gedragsmatige component. Het leveren van een bijdrage aan de feitelijke inhoud valt buiten deze focus. Incidenteel richtte Bert Arons zich op visie en strategie ontwikkeling in een begeleidende en adviserende rol. Dat oogstte waardering en  mooie zakelijke resultaten. Een rol die een specifieke focus verdiende. Dus op 1 augustus 2014 vierde Bert de geboorte van zijn tweede onderneming, Visie & Blik.   

 

 

 

 

DIENSTEN

Vanuit onze rol als blik-opener bieden wij diverse mogelijkheden.

 

CONTACT

Bert Arons

blik-opener

+31 624 565 650

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2391 BE Hazerswoude Dorp

Oude Gemeneweg 35