Een zee aan mogelijkheden
Zie jij de kansen?
Het is de toon...
Wat heb jij voor noten op je zang?
Dat smaakt naar meer!
Neem jij de proef op de som?
In geuren en kleuren!
Heb jij er een neus voor?
Zo vrij als een...
Neem jij die ruimte?

BLOG

  • Sprookjesland

Je bent verantwoordelijk voor je eigen vitaliteit dus is het belangrijk om ook het opladen van je menselijke batterij te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. Een dagje sauna kan mij doorgaans een echte boost geven. Doorgaans wel….

De energie werd echter al op de proef gesteld bij het oprijden van het parkeerterrein. Rondrijdend en zoekend naar een parkeerplek waande ik mij verzeild bij een groots evenement. Eenmaal binnen raakte ik in verwarring. Dranghekken, zigzagpaden en drommen schuifelende mensen. Onderweg ontbrak nog net het bordje ‘vanaf hier, drie kwartier’. De Efteling? En na 30 minuten kom je er dan achter dat het net zo is als bij Albert Heijn, áltijd sta je bij de verkeerde kassa. Maaaaar, ik laat me niet van de wijs brengen. Ík kom voor mijn rust!

Lees Meer

OVER

Waar staat Visie & Blik voor?

mvb2013 09 27 0033

Bert Arons

Blik-opener

geboorte.groen.1

Geboorte

Ontwikkeling

paraplu.5

Paraplu

Blikvanger

recept 5

Recept

Ingrediënten

Paraplu

Verklaarbaar vanuit divers wetenschappelijk onderzoek, maar vooral gesteund door jarenlange ervaring, hanteert Visie & Blik de visie 'beeldspraak opent ogen'. In alle beeldvorming door bewuste en onbewuste beïnvloeding speelt onze waarneming een grote rol van betekenis. Visie & Blik zal haar diensten ontwikkelen vanuit het uitgangspunt dat 'waarnemen vanuit een combinatie van zintuigen focus creëert'.

Wij handelen vanuit onze deskundigheid en ervaring en door ons door middel van observatie, luisteren en vraagstelling zo te verplaatsen in de ander dat wij als het ware zien wat de ander ziet. 'Kijken door de ogen van een ander' is dan ook waar wij voor staan.

Visie & Blik kiest voor focus en wil haar keuzes telkens kunnen toetsen. Toetsen aan de visie, het uitgangspunt en de slogan die op onze virtuele paraplu staan.

DIENSTEN

Vanuit onze rol als blik-opener bieden wij diverse mogelijkheden.

 

CONTACT

Bert Arons

blik-opener

+31 624 565 650

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2391 BE Hazerswoude Dorp

Oude Gemeneweg 35