Een zee aan mogelijkheden
Zie jij de kansen?
Het is de toon...
Wat heb jij voor noten op je zang?
Dat smaakt naar meer!
Neem jij de proef op de som?
In geuren en kleuren!
Heb jij er een neus voor?
Zo vrij als een...
Neem jij die ruimte?

BLOG

  • Sprookjesland

Je bent verantwoordelijk voor je eigen vitaliteit dus is het belangrijk om ook het opladen van je menselijke batterij te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. Een dagje sauna kan mij doorgaans een echte boost geven. Doorgaans wel….

De energie werd echter al op de proef gesteld bij het oprijden van het parkeerterrein. Rondrijdend en zoekend naar een parkeerplek waande ik mij verzeild bij een groots evenement. Eenmaal binnen raakte ik in verwarring. Dranghekken, zigzagpaden en drommen schuifelende mensen. Onderweg ontbrak nog net het bordje ‘vanaf hier, drie kwartier’. De Efteling? En na 30 minuten kom je er dan achter dat het net zo is als bij Albert Heijn, áltijd sta je bij de verkeerde kassa. Maaaaar, ik laat me niet van de wijs brengen. Ík kom voor mijn rust!

Lees Meer

OVER

Waar staat Visie & Blik voor?

mvb2013 09 27 0033

Bert Arons

Blik-opener

geboorte.groen.1

Geboorte

Ontwikkeling

paraplu.5

Paraplu

Blikvanger

recept 5

Recept

Ingrediënten

Beton storten

Veel ondernemers die ik ken rijden na de inschrijving bij de KvK in hun enthousiasme naar Ikea en kopen daar hun foto's voor aan de muuur, hun lampen en eventuele andere kleinmeubelen. Alles bij elkaar past het net in de auto. Maar als je met al je op de kleur van je huisstijl afgestemde sfeerverbeteraars voor de virtuele deur van je bedrijf staat en je heb nog geen kamerindeling, wat moet je dan waar zetten? En een stapje dieper, als je kamers bouwt zonder stevige fundering, wat zal er dan gebeuren bij de eerste de beste hoosbui die wat grond wegspoelt?

Met de regelmaat van de klok ontmoet ik ondernemers die een uitgebreid dienstenpakket hebben. Die via hun netwerk in het eerste jaar van de ene in de andere klant rolden. Maar die ongelukkig zijn met hun bedrijf "ik doe helemaal niet wat ik van plan was om te gaan doen!" Of die nadat de eerste hausse aan klanten is uitgeput tijdens het netwerken veel kunnen vertellen over hun ervaring, maar op de vraag 'Maar waar staat jouw bedrijf nou voor?" het antwoord verschuldigd moeten blijven. Een afgebakende doelgroep, een visie, een uitgangspunt, een slogan en de daarop gebaseerde strategie ontbreken. Daar sta je dan met je auto vol kleinnood!

Visie & Blik begeleidt in een of twee dagdelen bij het realiseren van het fundament van je bedrijf. Wij noemen dat beton storten.

 

DIENSTEN

Vanuit onze rol als blik-opener bieden wij diverse mogelijkheden.

 

CONTACT

Bert Arons

blik-opener

+31 624 565 650

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2391 BE Hazerswoude Dorp

Oude Gemeneweg 35