Een zee aan mogelijkheden
Zie jij de kansen?
Het is de toon...
Wat heb jij voor noten op je zang?
Dat smaakt naar meer!
Neem jij de proef op de som?
In geuren en kleuren!
Heb jij er een neus voor?
Zo vrij als een...
Neem jij die ruimte?

BLOG

  • Sprookjesland

Je bent verantwoordelijk voor je eigen vitaliteit dus is het belangrijk om ook het opladen van je menselijke batterij te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. Een dagje sauna kan mij doorgaans een echte boost geven. Doorgaans wel….

De energie werd echter al op de proef gesteld bij het oprijden van het parkeerterrein. Rondrijdend en zoekend naar een parkeerplek waande ik mij verzeild bij een groots evenement. Eenmaal binnen raakte ik in verwarring. Dranghekken, zigzagpaden en drommen schuifelende mensen. Onderweg ontbrak nog net het bordje ‘vanaf hier, drie kwartier’. De Efteling? En na 30 minuten kom je er dan achter dat het net zo is als bij Albert Heijn, áltijd sta je bij de verkeerde kassa. Maaaaar, ik laat me niet van de wijs brengen. Ík kom voor mijn rust!

Lees Meer

OVER

Waar staat Visie & Blik voor?

mvb2013 09 27 0033

Bert Arons

Blik-opener

geboorte.groen.1

Geboorte

Ontwikkeling

paraplu.5

Paraplu

Blikvanger

recept 5

Recept

Ingrediënten

Helikopterview

Aan de vergadertafel wordt negen op de tien keer vol overgave gewerkt aan de inhoud van het werk, de corebusiness, het ontwikkelen van een dienst of product, de cijfers of een plan voor het komende jaar. Het gesprek is vaak reactief en stapelt voorbeeld op voorbeeld. Zo werkt het hoofd nou eenmaal. Door wat jij zegt, bedenk ik me iets. Ik wil niet vergeten wat ik wilde zeggen, ik luister nog maar half naar jou. Bij de eerste geschikte (of ongeschikte) adempauze van jou reageer ik vanuit mijn idee, oplossing, voorbeeld. Maar werken we nog doelgericht? Zijn we nog in staat alle materie te overzien en daar soep van te koken? Zelfs bedrijven die de 'hei' op gaan om op afstand naar hun bedrijf te kijken, duiken vol in de inhoud.

Visie & Blik doet haar naam eer aan en ziet alles. Zij is in staat om boven de tafel te hangen en wars van de inhoud alle ingrediënten te zien en te horen, deze te binden en alle smaken vol tot z'n recht te laten komen. Naast de smaken is ook de textuur bepalend voor de kwaliteit van het uiteindelijke gerecht. Boven de tafel hangend heb je niet alleen overview op inhoudsniveau. Het gedrag waarmee aan die inhoud wordt gewerkt is mede bepalend voor de smaak...en de bijsmaak.

Is de geschetste situatie herkenbaar? En wil je met je bedrijf toch komen tot een heerlijk recept? Of misschien zelfs een kookboek publiceren? Wij gaan graag vrijblijvend in Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

DIENSTEN

Vanuit onze rol als blik-opener bieden wij diverse mogelijkheden.

 

CONTACT

Bert Arons

blik-opener

+31 624 565 650

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2391 BE Hazerswoude Dorp

Oude Gemeneweg 35